Betingelser for medlemsskab

Betingelser for medlemsskab i BOKS 12

1. Er du under 18 år skal dine forældre underskrive dit indmeldelses skema.
  2. Er du under 14 år skal dine forældre komme på besøg i klubben i forbindelse med din indmeldelse.
  3. Der skal udfyldes indmeldelses skema i forbindelses med opstart af træningen (prøvetime).
  4. Betaling skal ske inden næste træning.
  5. Man kan ikke være medlem hvis man har tætte relationer til bandemiljøet.
  6. Medlemskabets skal fornyes hver d. 1. Juli og 1. Januar, er der ikke betalt inden den oplyste frist, kan man risikere at der ikke er plads på holdet.​
  7. Det man lærer i bokseklubben er udelukkende til sportslig udøvelse. Det vil sige til brug i træningslokalet eller ved stævner.​

​Kommer det til klubbens kendskab at et medlem har brugt boksningen udenfor klubben kan dette fører til karantæne. Uanset tidspunktet vil medlemmet ikke få betalt kontingent refunderet.

Det vurderes af bestyrelsen ud fra de givende omstændigheder, hvornår et medlems skab kan genoptages.

Se flere billeder her!

Kontaktinformationer​

​Hastrup Skolen

Langelandsvej 70, 4600 Køge

E-mail: info@boks12.dk

Find os på Google Maps >>

Er du i tvivl? Skriv til os!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores sponsorer​