Regler og gode vaner i boks 12

VILJE, GIVER STYRKEN TIL ALT

 1. Kom altid glad og positiv til træning, hvis du har haft en skidt dag, så tag 10 dybe indåndinger. Luk øjnene og pust langsomt ud mens du tænker positive tanker, en positiv tanke for hver gang du puster ud. Ret ryggen og træk smilerynkerne frem, det smitter, ja det gør.
 2. ​Alt hyggesnak, "sjov og ballade", sker før og efter træning. Når træningen er startet er der fuld fokus og koncentration på træningen. Der er dog altid plads til en positiv "sjov" kommentar.
 3. ​Kom i god tid til træningen, husk du skal være omklædt og klar (håndbind, sjippetov, vandflaske, håndklæde mm.) Når træningen starter. Det koster hvis man ikke er klar. Alt efter trænerens humør, kan det koste fra 10 strækkere til 50 englehop, så (for din egen skyld) vær klar fra start.
 4. ​Hjælp altid en du kan se trænger til hjælp, med regler? hvad gør man her? hvordan er den øvelse? og især dem der er yngre og lige begyndt.
 5. ​Ros, ros og ros, giv din sidemand et verbalt klap på skulderen, vi elsker det alle sammen. Når vi lige har anstrengt os og er ved at gå til af luft mangel, er et "godt gået, du er sej" med til at man måske tager 10 mere.
 6. ​Du må aldrig kritisere andre, der er altid noget positivt at sige, fremhæv det, og undlad det negative.
 7. ​Vis Respekt for andre, vi er ikke alle på samme niveau.
 8. ​Husk altid at have mindst et mål du vil opnå. Skriv ned, hvad det er? hvornår du vil nå det? hvad der skal ske for at du når det?
 9. ​Træningslokalet, fællesrum og omklædning skal ryddes op efter hver trænings session. Det er dit og mit ansvar at alt er ryddet op, derfor ryd op, og hjælp andre til at huske det så der altid ser ordentligt ud.
 10. ​Omklædning SKAL ske i omklædningsrummet. Tasker kan opbevares i fællesrum i området "TASKER".
 11. ​Kom aldrig til træning uden du har håndbind, sjippetov og vand med. (tandbeskytter og skridtbeskytter hvis du sparrer).
 12. ​Forlad ikke træningen uden du giver træneren besked.

Se flere billeder her!

Kontaktinformationer​

​Hastrup Skolen

Langelandsvej 70, 4600 Køge

Telefon: 61 13 01 80

E-mail: info@boks12.dk

CVR: 34149313

Find os på Google Maps >>

Er du i tvivl? Skriv til os!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores sponsorer​